Anunț de tranziție

Anunț de tranziție

<img src="http://icons.iconarchive.com/icons/gosquared/flag/64/United-Kingdom-icon.png"alt="click for English"style=width:64px;border:0;"> <img src="http://icons.iconarchive.com/icons/gosquared/flag/64/Croatia-icon.png"alt="click for Croatian" style="width:64px;border:0;"> <img src="http://icons.iconarchive.com/icons/gosquared/flag/64/Italy-icon.png"alt="click for Italian" style="width:64px;border:0;">click for Portuguese click for Romanian click for Russian click for Spanish

Dragi prieteni,

Mă rog ca totul să fie bine în dreptul vostru şi ca umblarea voastră cu Dumnezeu să crească în putere.

În 2015 am răspuns chemării de a sluji ca preşedinte GYC Europe. În tot acest timp am avut ocazia de a sluji împreună cu o echipă formată din persoane înzestrate cu numeroase talente.

Am văzut modul în care echipele și activitățile noastre au fost organizate, evenimente FOCUS în Marea Britanie şi România, creşterea prezenței în rețelele sociale şi oportunităţi de evanghelizare prin spirala de evanghelizare.

Una dintre îndatoririle mele cele mai importante a fost de a găsi o persoană tânără care să preia funcția de președinte. Căutarea unei astfel de persoane este cu siguranţă o experienţă care necesită umilință înaintea lui Dumnezeu în timp ce te rogi și Îi prezinți diferite nume, așteptând un răspuns din partea Sa. Pot să spun că rugăciunile mele au fost ascultate.

Este un privilegiu pentru mine să vă prezint noul președinte al GYC Europe - Anna Scheglov. Anna a slujit ca vice președinte al departamentul de comunicații şi a adus contribuții majore la implementarea spiralei de evanghelizare. Născută în Kiev, Anna a emigrat împreună cu familia în Germania în 2004. În prezent, Anna își finalizează studiile de master în optică și fotonică lucrând în același timp ca asistent de cercetare în cadrul universității sale.

Rugăciunea este întotdeauna primul pas pe care Anna îl face în luarea deciziilor, viața ei a fost și continuă să fie bazată pe Biblie, iar evanghelizarea este stilul de viață pe care ea îl trăieşte, respiră şi promovează.

Dumnezeu va face o mare lucrare prin ea şi echipa GYC Europe.

Multe binecuvântări,
Craig Gooden