Objava o izmjeni vodstva

Objava o izmjeni vodstva

<img src="http://icons.iconarchive.com/icons/gosquared/flag/64/United-Kingdom-icon.png"alt="click for English"style=width:64px;border:0;"> <img src="http://icons.iconarchive.com/icons/gosquared/flag/64/Croatia-icon.png"alt="click for Croatian" style="width:64px;border:0;"> <img src="http://icons.iconarchive.com/icons/gosquared/flag/64/Italy-icon.png"alt="click for Italian" style="width:64px;border:0;">click for Portuguese click for Romanian click for Russian click for Spanish

Dragi prijatelji,

Molim se da ste dobro i da vaš hod s Bogom napreduje iz snage u snage.

Godine 2015. prihvatio sam poziv da služim kao predsjednik GYC Europea. Tijekom tog vremena, imao sam priliku služiti s divnim timom pojedinaca koji imaju mnoge talente.

Svjedočio sam organiziranju naših različitih timova i rada, FOCUS susretā u Ujedinjenom kraljevstvu i Rumunjskoj, rastu na društvenim medijima te evangelizacijskim prilikama koje je pružila Evangelizacijska spirala.

Jedna od mojih najvećih zadaća bila je držati svoje oči otvorenima za jednu mladu osobu koja bi mogla zauzeti ulogu predsjednika. Tražiti takvu mladu osobu definitivno je iskustvo koje uči poniznosti dok se molite i iznosite imena Gospodu te pazite kako će vam On pokazati koga je izabrao. Mogu reći da su moje molitve bile uslišane.

Prednost mi je predstavitti vam svima Annu Scheglovu kao novu predsjednicu GYC Europea. Anna je služila kao potpredsjednica Odjela za umrežavanje (networking) i bila ključna u uvođenju Evangelizacijske spirale. Rođena u Kijevu, Anna se preselila sa svojom obitelji u Njemačku 2004. godine. Anna trenutno završava magisterij iz optike i fotonike te radi kao istraživačka asistentica na svom sveučilištu.

Vidio sam kako je molitva uvijek prvo mjesto na koje Anna ide kada su u pitanju odluke, da je Biblija bila i nastavlja biti njezin temelj, a evangelizam životni stil koji ona živi, diše i promiče.

Bog će činiti velike stvari kroz nju i tim GYC Europea.

Budite blagoslovljeni,
Craig Gooden