Noul website GYC Europe

Noul website GYC Europe

<img src="http://icons.iconarchive.com/icons/gosquared/flag/64/United-Kingdom-icon.png"alt="click for English"style=width:64px;border:0;"> <img src="http://icons.iconarchive.com/icons/gosquared/flag/64/Croatia-icon.png"alt="click for Croatian" style="width:64px;border:0;"> click for French click for German <img src="http://icons.iconarchive.com/icons/gosquared/flag/64/Italy-icon.png"alt="click for Italian" style="width:64px;border:0;"> click for Romanian click for Russian click for Spanish

Chiar acum lucrăm la crearea unui concept cu totul nou pentru website-ul GYC Europa. Și asta pentru că dorim să cuprindem toți cei trei stâlpi: activități misionare, întâlniri locale și conferințe. Vom lansa un website care dorim să aibă trei părți:

  • Cronologie
  • Navigator
  • Rețea

Suntem încântați să vă anunțăm că timeline-ul este la zi. Este o colecție cu un conținut spiritual valoros din mediul virtual și de la scriitorii noștri. Fiecare informație – fie ea preluată, modificată sau creată de GYC – are ca scop să te echipeze în umblarea zilnică cu Dumnezeu și să îți îndrepte ochii spre lucrurile cerești în loc de cele lumești (Col. 3:2).

În următoarele luni vom lucra la ultimele două părți ale site-ului, navigare și rețea și te vom ține la curent cu progresul făcut.

Ești interest să ne ajuți? Trimite un email la info@gyceurope.org