<img src="http://icons.iconarchive.com/icons/gosquared/flag/64/United-Kingdom-icon.png"alt="click for English"style=width:64px;border:0;"> <img src="http://icons.iconarchive.com/icons/gosquared/flag/64/Croatia-icon.png"alt="click for Croatian" style="width:64px;border:0;"> <img src="http://icons.iconarchive.com/icons/gosquared/flag/64/Italy-icon.png"alt="click for Italian" style="width:64px;border:0;"> click for Portugueseclick for Romanian click for Russian click for Spanish

Istoria

Școala Misionară Herghelia a fost deschisă în anul 1999 ca și proiect educaţional al Centrului de Sănătate Herghelia, înfiinţat în anul 1996 de către familia Valentina si Nicolae Dan. Fiind aflată într-un sat frumos din România, lângă Târgu Mureș, Școala Misionară Herghelia este locul unde multe persoane L-au descoperit pe Dumnezeu prin intermediul naturii și activităților misionare. Din 1999 până în prezent, mai mult de 300 de studenți au studiat în cadrul școlii misionare. Studenții din Europa, USA, Canada, America de Sud și Asia s-au pregătit să lucreze în diferite departamente ale bisericii, în sanatorii sau în câmpul misionar.

Scopul

Având în față viziunea lui Dumnezeu cu privire la educație, Școala Misionară Herghelia oferă studenților oportunitatea de a-și dezvolta caracterul, urmând principiile Bibliei și ale Spiritului Profetic. Toate activitățiile (cursuri, lucru practic și proiecte misionare) îi ajută pe studenți să obțină aptitudini teoretice și practice cu scopul de a deveni lucrători eficienți în misiunea autosustenabilă. Scopul final al activităților este acela de a forma lucrători misionari capabili să susțină răspândirea Evangheliei în diferitele ei forme.

Programele

Cursurile sunt susținute de către pastori, doctori, misionari și profesori din România și din străinătate, care au experiență semnificativă în lucrarea misionară. Cursurile sunt susținute în engleză sau română cu traducere. Acestea vor fi utile tuturor studenților din diferite contexte geografice si culturale, care sunt animați de dorința de a predica Evanghelia până la marginile Pământului. Programul îmbină studiul cu lucrul practic. Anul de studiu este împărțit în două module, astfel:

Modul 1 – Training misionar medical: 1 Octombrie – 31 Martie

*Este necesară cunoașterea limbii engleze

Te invităm să aplici la acest modul dacă ai o vârstă cuprinsă între 18-45 ani și dorești să:

  • Lucrezi ca terapeut în centre de sănătate sau centre de influență
  • Lucrezi ca misionar medical în orice ramură a misiunii
  • Practici masaj ca și practicant liber sau în alte instituții
  • Devi activ ca și intructor în educație pentru sănătate în diferite centru de sănătate
  • Îți îmbunătățești competențele actuale în utilizarea remediilor naturale

Studenții pot alege să obțină mai mulă instruire practică în una din cele 5 domenii:

  • Terapie
  • Grădinărit
  • Consiliere și gătit vegetarian
  • Dezvoltarea unei industri alimentare sănătoase
  • Dezvoltarea de software medical și educațional utilizat în proiecte misionare

Taxă: 700 euro. Taxa include cazare, masă și participarea la cursuri.

Călătorie Misionară – Aprilie

După mai multe luni de studiu și practică, a sosit timpul pentru un adevărat proiect misionar. Vino cu noi într-un proiect misionar provocator în afara României.

Modul 2 – Internship: 1 Mai – 31 August

Practicând 8 ore / zi poți obține mai multă experiență în domeniul în care ai ales să te dezvolți ca și misionar: terapie, grădinărit, gătit vegetarian, dezvoltarea unei industri alimentare sănătoase, dezvoltarea de software medical și educațional utilizat în proiecte misionare.

Planurile

Ne dorim să urmăm planul lui Dumnezeu pentru acest timp. Ca și instituție misionară înțelegem nevoia de misionari bine pregătiți capabili să lucreze în diferite centre de influență în intreaga lume, cu scopul de a împărtăși acestei lumi muribunde mesajul de speranță al lui Dumnezeu. Te încurajăm să te rogi și dacă Dumnezeu te cheama te așteptăm să faci parte din echipa noastră. Daca ai nevoie de informații suplimentare nu ezita să ne contactezi. Maranatha!

Email: herghelia.missionschool@gmail.com
Web: www.scoalaherghelia.ro
Facebook: www.facebook.com/scoalaherghelia
Telefon: 004/ 748 118 076
Director: 004/ 754 390 183

Jarnea Eduard este directorul Școlii Misionare Herghelia.