GYC Kalendar

GYC Kalendar

click for English click for Spanish click for French click for German click for Romanian click for Russian <img src="http://icons.iconarchive.com/icons/gosquared/flag/64/Italy-icon.png"alt="click for Italian" style="width:64px;border:0;">

„Molim?! Bila si u Njemačkoj prošloga tjedna na kongresu mladih? Zašto ja nisam znao za to? Kako si ti saznala?“

To su neka od pitanja koja mi ponekad postavljaju prijatelji nakon što se vratim sa jednog od mojih istraživanja diljem prekrasnog europskog kontinenta. Jednom kada odeš na nekoliko tih događanja i stekneš prijatelje, naučiš kako otkriti gdje će se održati sljedeći događaj. Ipak, da bi došao do tog stadija, to bi moglo potrajati više vremena od onog što ga ti imaš na raspolaganju, tako da ti GYC Europa nastoji to uskoro olakšati.

Dajemo vam kalendar!

Naša namjera je popuniti ga događajima za mlade adventiste koji se održavaju diljem Europe. Ako želiš, možeš se i pretplatiti na njega, tako da uvijek imaš tu informaciju na svom mobilnom uređaju.

Nadamo se da će vam ovaj kaledar biti koristan, i u slučaju da hoće, pobrinite se da kažete i vašim prijateljima o tome!

Odricanje: GYC Europa može biti odgovorna samo za ono što se događa na europskim GYC događajima. Ovaj kalendar uključuje i mnoge događaje kojima mi nismo domaćini ili koje mi ne prikazujemo. To znači da ćete i dalje morati koristiti svoje diskrecijsko pravo u odabiru događaja na koja želite, odnosno ne želite ići.