Ce este GYC?

<img src="http://icons.iconarchive.com/icons/gosquared/flag/64/United-Kingdom-icon.png"alt="click for English"style=width:64px;border:0;"> <img src="http://icons.iconarchive.com/icons/gosquared/flag/64/Saudi-Arabia-icon.png"alt="click for Arabic" style="width:64px;border:0;"> <img src="http://icons.iconarchive.com/icons/gosquared/flag/64/Croatia-icon.png"alt="click for Croatian" style="width:64px;border:0;"> click for French click for German <img src="http://icons.iconarchive.com/icons/gosquared/flag/64/Italy-icon.png"alt="click for Italian" style="width:64px;border:0;"> click for Portuguese click for Romanian click for Russian click for Spanish

Identitate. O mișcare inițiată de tineri din Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea provenind din medii diferite, uniți în angajamentul lor comun de a studia Biblia cu seriozitate, de a se ruga sârguincios, de a avea un stil de viață ferm și de îndrăzneala de a-L împărtăși pe Hristos și altora.

Istorie. În 2002, un grup restrâns de studenți au început o mișcare – rezultatul foamei lor după Cuvântul lui Dumnezeu, după o relație mai profundă cu Hristos și după o viață activă în slujba Sa.

Viziune. Să înălțăm mesajul distinct al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, să aspirăm la excelență în toate aspectele vieții – academic, profesional și spiritual, să acceptăm chemarea la ucenicie radicală, inlcusiv la o viață de slujire misionară, să sprijinim și să arătăm respect față de conducerea confesiunii, rămânând totuși o mișcare condusă de tineri.

Conferințe. Un loc în care tinerii să fie inspirați de vorbitori care înalță autoritatea Sfintei Scripturi și respectul pentru Spiritul Profetic. Un loc în care să poți primi instruire din partea unor prezentatori care îmbrățișează toate crezurile fundamentale ale bisericii Adventiste.O ocazie de a relaționa cu persoane care provin din medii, etnii și locuri diferite. Loc unde găsești muzică de calitate și o închinare plină de viață, caracterizate de principii, reverență și decență. O ocazie în care să fii inspirat de alți tineri care își împărtășesc mărturia, spunând ce face Dumnezeu în viața lor. Și este momentul în care să simți chemarea lui Dumnezeu în viața ta și să iei angajamentul să trăiești zilnic pentru El.

Proiecte. Acțiuni evanghelistice vaste, cu mii de vieți schimbate, tipărire de cărți, arhivă online cu predici, conferințe de tineret regionale, călătorii misionare, oportunități de relaționare cu alți tineri de pe întreg pământul, săptămâni de rugăciune și tabere de tineret.