Calendarul GYC

Calendarul GYC

click for English click for French click for Spanish click for German click for Russian <img src="http://icons.iconarchive.com/icons/gosquared/flag/64/Croatia-icon.png"alt="click for Croatian" style="width:64px;border:0;"> <img src="http://icons.iconarchive.com/icons/gosquared/flag/64/Italy-icon.png"alt="click for Italian" style="width:64px;border:0;">

„Cum?! Săptămâna trecută ai fost în Germania pentru o întâlnire de tineret? Eu cum de nu am știut despre ea? Tu cum ai aflat?”

Acestea sunt câteva dintre întrebările pe care mi le pun uneori prietenii mei după ce mă întorc de la încă una din expedițiile mele pe frumosul continent Europa. După ce ai ajuns să participi la câteva evenimente și ai reușit să îți faci și prieteni, îți va fi mai ușor să aflii unde se va desfășura următorul eveniment. Dar până să ajungi în această fază vei avea nevoie de timp pe care poate tu nu îl ai la dispoziție, de aceea, GYC Europa e pe cale să facă lucrurile puțin și mai ușoare pentru tine.

Îți punem la dispoziție un calendar!

Dorim ca acest calendar să fie plin cu evenimente pentru tinerii adventiști din toată Europa. Dacă dorești, te poți chiar abona la calendar, pentru a avea toate informațiile chiar și pe telefonul mobil.

Speranța noastră este ca acest calendar să îți fie de folos și dacă îți va fi de folos, spune-le și prietenilor tăi despre el!

Declinare a responsabilității: GYC Europa este responsabilă doar de ce se întâmplă la evenimentele GYC Europa. În acest calendar sunt incluse multe evenimente care nu sunt găzduite sau transmise de noi. De aceea, va trebui să vă folosiți judecata proprie în alegerea evenimentelor la care doriți sau nu doriți să participați.